12:30 - 13.00
|
Registrace účastníků
|
13:00 - 13:10
|
Úvodní slovo
Ing. Vít Paulíček, EPS biotechnology
|
13:10 - 13:40
|
Nevšední kvasnice pro výrobu piva
Ing. Vít Paulíček, EPS biotechnology
|
13:40 - 14:10
|
Výběr kvalitních sladů aneb o krok blíž k dokonalému pivu
František Šmíd, DiS., Raven-Trading
|
14:10 - 14:40
|
Dry hop aneb vše, co jste chtěli vědět a báli jste se zeptat
Ing. Martin Klingel, VŠCHT Praha
|
14:40 - 15:00
|
Přestávka na kávu
|
15:00 - 15:30
|
Intenzifikace a rozšíření stávajících pivovarů
Karel Petruška, Miroslav Kraus, 3K Kraus
|
15:30 - 16:00
|
Odhalování tajemství senzorických vad
Ing. Adrienn Dallos, Mgr. Jana Juříková, EPS biotechnology
|
16:00 - 16:30
|
Hygiena bez kompromisů: Čistící pomůcky a prostředky
Ing. Martin Müller, KOBRA kartáče
|
16:30 - 18:00
|
Přesun do pivovaru ROTOR
|
16.30 - 18.00
|
Představení produktů v pivovaru, osobní setkání s dodavateli,
diskuze, rozpoznání senzorických vad, ochutnávky piva
|
16:30
|
Úskalí v technologii výroby piva: Exkurze v pivovaru
|
17:00
|
Jak se vyrábí kvasnice? Exkurze v Centru výzkumu mikrobiální
biomasy
|
17:30
|
Analýza piva: Exkurze v laboratořích
|
18:00
|
Volná diskuze v bistru ROTOR
|